laurdag 21. november 2009

OppdateringJa, det er ikkje ofte det blir oppdatering her. Har eg noko å skrive om? Kan jo fortelje at eg har ein fantastisk mann, gilde barn og eit godt liv på alle måtar, men er det så spennande då? Nei, kanskje ikkje - men iallefall herlig. Eller eg kan skrive at eg trives kjempegodt på jobb med kjekke kollegaer og ungar - og at Noomi Salome faktisk smiler når vi går inn døra i barnehagen. Spennande? Nei, men godt iallefall. Så kan eg skrive at livet er travelt - som for dei fleste - med hektiske morgonar som lett blir litt "sure" for alle... I ein kvardagsblogg - eller "halvtårsblogg" som det jo har blitt er det vel greit å skrive slikt. Korleis eg har det akkurat her og no - og legge inn bilde av ei fin samling folk. Familien min!
Elles har eg hekla, malt og sydd litt til julemessa som vi hadde forrige helg. Det meste gjekk unna - og vi fekk inn 317000 til misjonen. ikkje verst.

2 kommentarer:

Kjerstin sa...

Kjempekoselig bilder, Anne Birgitte!! :)
Og supert med et sånt resultat til misjonen, da!! :)

Kos med et glimt inn i hverdagen!
Guds velsignelse over hverdagene videre!! :D

mORmONSEN sa...

Så kjekt å lese. Godt å høre noen som er takknemlige- det er så lett å fokusere på det som ikke er bra...Jeg ble glad av å lese bloggen din i dag! Men jeg har ventet en stund på oppdateringer;-
Klem